Over

Hanneke van der Marel

Gedreven ondernemer met ruime bestuurlijke ervaring, woonachtig in Utrecht, moeder van drie zoons.
Recent het Pieterpad gelopen, leest graag en verdiept zich graag in filosofie.

Na 10 jaar werkervaring bij KPN Telecom, begon het ondernemersbloed dat ze vanuit haar opvoeding heeft meegekregen te kriebelen. Het versterken van de mentale kracht van jongeren en hun vermogen om te floreren zodat schoolprestaties verbeteren, is de reden dat ze in 2003 een gerenommeerd studiebegeleidingsinstituut Max Studiepartner heeft overgenomen. Daarbinnen heeft ze diverse studieconcepten ontwikkeld voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten.

Zo hebben ze ervaring uit de topsport – motivatie, concentratie, doorzettingsvermogen en omgaan met tegenslagen – als inzet gebruikt om leerlingen te begeleiden. Want jongeren die hoofd, hart en lijf in balans hebben, kunnen hun talenten pas echt tot bloei laten komen. Dit sluit volledig aan bij de benadering van YAAP en daarom brengt ze graag haar ervaring en expertise in binnen de Raad van Advies.

Na de succesvolle verkoop van haar bedrijf heeft ze in de periode van 2014-2020 haar sporen verdiend in de (semi)publieke sector, eerst in Utrecht bij de VSU en de laatste twee jaar als directeur Sport bij de gemeente Den Haag.

De verbinding maken tussen de publieke en private sector drijft haar dagelijks om complexe maatschappelijke vraagstukken met ondernemerschap te benaderen.  Vanuit mijn bedrijf Vital2Day, adviseert, coacht en participeert ze in bedrijven.

Ga terug naar waar je net was..