Wat we doen voor sporters

Opleiden van trainers en coaches

Masterclasses voor sportverenigingen

Goed nieuws: onze reeks masterclasses Hoe help ik mijn sporters met plezier te presteren? voor trainers-coaches staat op de Servicelijst van NOC*NSF. Dat betekent dat je als vereniging maar 25% van de kosten betaalt dankzij de subsidie vanuit het Sportakkoord II.

Inhoud
Klinkt goed, presteren mét plezier. Maar hoe pak je dat aan? In deze masterclasses bieden we trainers de kennis en handvatten om jonge sporters goed te begeleiden in hun ontwikkeling én aan te sluiten bij hun behoeftes. Want naast technisch trainer ben je immers mede-opvoeder en heb je directe invloed op hun persoonlijke ontwikkeling. Best een verantwoordelijkheid waar we je graag bij helpen.  

Na drie interactieve workshop weet je:

  • Hoe de belevingswereld van jouw sporters eruit ziet
  • Hoe je jouw sporters in de leerstand zet (d.m.v. het ontwikkelen van een groeimindset)
  • Hoe je het plezier tijdens een training kan vergroten

De masterclasses bestaan uit drie interactieve workshops én een intervisiesessie, gebaseerd op het gedachtegoed van het boek ‘de Talentformule’. 

Gun jij dit je trainers en coaches binnen jouw vereniging ook?
Voor het aanvragen van deze masterclasses kun je terecht bij jouw lokale clubondersteuner. Die persoon helpt je bij het indienen van het verzoek. Wil je graag wat meer informatie of hulp bij de aanvraag? Neem dan contact op via info@yaap.eu.

 

Workshop Groeimindset

Doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslag, leren van feedback, durven fouten te maken: allemaal vaardigheden die we onze sporters gunnen. In welke mate ze deze vaardigheden ontwikkelen, hangt deels af van de bril waarmee ze naar zichzelf kijken en welke overtuigingen ze over zichzelf hebben. Dit noemen we ook wel mindset. In deze workshop leer je wat een groeimindset is en hoe het jou en je sporters kan helpen in hun talentontwikkeling om meer vanuit deze groeimindset te werken. Ook leer je hoe je daar vanaf morgen al mee aan de slag kan.

Duur: 2,5 – 3 uur

Groepsgrootte: max 15 personen

Kosten: 750 euro

Supporters van YAAP

Inschrijven

nieuwsbrief

Wil je meer weten over de werkzaamheden van YAAP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief