Podcast met Thijs Wagenaar, Tim Koning en Susie Cats

YAAP de Podcast met Jeroen Stevens

Over werkgeluk binnen de NGF en in de sport

Hij deed aan tennis en voetbal, maar zijn liefde voor golf was het allergrootst. Al vanaf dat hij 8 jaar is speelt hij het spelletje en 4 jaar later draagt hij voor het eerst een oranje polo. Wat betekent: hij zit in de Nederlandse selectie!

Maar dit is niet iets unieks voor de familie Stevens. Onze gast komt namelijk uit een echte golffamilie. Zijn opa was professioneel golfer, zijn vader was een pro en zijn broer werd ook een pro.

Toch vond hijzelf dat hij niet goed genoeg was om van golf zijn werk te maken. Of toch wel?

Nee een carrière als professioneel golfer zat er helaas niet in, maar werken met topgolfers die ook nog eens een overdosis aan talent hadden, dát was zijn droombaan. Hij werd technisch directeur bij de Nederlandse Golffederatie, won met zijn team het WK voor amateurs in Zuid-Afrika en als 32-jarige “jonkie” kreeg hij de kans om deze functie in te ruilen voor Algemeen Directeur.

Die kans pakte hij met beide handen aan. We zijn inmiddels een aantal jaar veder en vandaag zit hij naast ons: welkom in de podcast Algemeen Directeur van de Nederlandse Golf Federatie, Jeroen Stevens.

Benieuwd naar het verhaal?

WAT IS JOUW MINDSET?

 

Geef antwoord

op 5 vragen