Radio-interview Tim Koning bij:

B.V.S.C van BNN/VARA

Tim Koning van YAAP vertelt in de radio uitzending van B.V.S.C (BNN/VARA) over de waarde van plezier in de sport. Afgelopen weken hebben we aandacht gecreëerd voor meer plezier in de (top)sport. Een terechte vraag die meerdere mensen hier bij stellen: hoe kunnen plezier en presteren samengaan? Dat begint bij wat plezier nou precies is.

Plezier is het prettige gevoel dat je iets leuk vindt om te doen en dat het, soms pas achteraf, zorgt voor een glimlach, voldoening, blijdschap, genoegen en genot. Plezier is dus niet altijd leuk, makkelijk of lichtvoetig. Plezier kan ook voortkomen uit hard werken, afzien en serieus je best doen.

Om plezier centraal te stellen is er meer nodig dan ‘heb plezier’ of ‘veel plezier’. Het gaat er meer om dat je de bronnen waaruit je plezier kan halen stimuleert en faciliteert. Wanneer je als sporter, sportvereniging of bedrijf de behoefte hebt om beter te presteren en dat op een duurzamere manier wil doen, dan komen we graag met jou in contact.

Uitzending van Tim Koning terugluisteren? https://www.nporadio1.nl/b-v-s-c/uitzendingen/956397-2020-08-07 vanaf minuut 16 komt het onderwerp ‘plezier in de sport’ aanbod.

Heb je na dit radio interview zelf nog vragen?

WAT IS JOUW MINDSET?

 

Geef antwoord

op 5 vragen